Eenzame oma lotteke (59) wil jongen

Eenzame oma lotteke (59) uit Sint-Truiden (Vlaams-Limburg) wil jongen

  1. Naam: lotteke
  2. Leeftijd: 59 Jaar
  3. Plaats: Sint-Truiden
  4. Provincie: Vlaams-Limburg
  5. Land: België
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Blauw
  11. Haarkleur: Blond
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Ja
  15. Roken: Ja
  16. Relatie: Gescheiden
Chatten met lotteke
Ben momenteel in de beginfase van een echtscheiding. Ben 20 jaar getrouwd geweest en heb eigenlijk tijdens deze 20 jaar zowat alle activiteiten (buiten werk) samen met mijn man gedaan waardoor ik me nu nogal eenzaam voel. Heb 2 dochters van bijna 17 en 20 jaar die stilletjesaan hun eigen weg gaan.
Margrietjuh (67)
Weet niet zo goed hoe ik moet beginnen en weet ook eigenlijk niet waarom ik hier ben beland, maar ik mis gezelligheid in mijn leven en voel me alleen. Ik zoek dus iemand, die mijn eenzaamheid kan invullen.
★★★★★
Heggie (47)
Hoewel ik getrouwd ben heb ik graag veel vrienden want die heeft mijn man ook. Hij gaat er ook geregeld mee op stap en dan zit ik eenzaam alleen. Om die eenzaamheid te doorbreken heb ik mij hier aangemeld.
★★★★★
Joshuasy (62)
Toen ik gescheiden ben dacht ik dat heel mijn wereld instortte. Naderhand bekeken voel ik mij best wel vrij maar mis toch wel dingen in mijn leven. Vooral in de avonden voel ik mij heel eenzaam en zou
★★★★★
Dolyon (41)
Ik zou graag weer eens een feestje willen meemaken maar dan wel in gezelschap van een man die daar ook van houd. Mijn vriend neem ik niet meer mee ergens naar toe, die zit eenzaam in een hoekje zielig
★★★★★