Geile cougar Dolyon (41) daten

Geile cougar Dolyon (41) uit Hollands (Noord-Holland) daten

  1. Naam: Dolyon
  2. Leeftijd: 41 Jaar
  3. Plaats: Hollands
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Gekleurd
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Ja
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Lat Relatie
Chatten met Dolyon
Ik zou graag weer eens een feestje willen meemaken maar dan wel in gezelschap van een man die daar ook van houd. Mijn vriend neem ik niet meer mee ergens naar toe, die zit eenzaam in een hoekje zielig te zijn en daar heb ik geen zin meer in.
Miesje (73)
Ik heb altijd gedacht dat ik alleen zou blijven en misschien is dat ook wel zo, als er nu niemand reageert, haha. Maar zonde gekheid, ik begin me toch een beetje eenzaam te voelen, het zal de leeftijd
★★★★★
Unisca (62)
Met mijn werk kom ik op heel veel plaatsen op de wereld en ik geniet daar nog steeds van. Maar als ik weer thuis kom en helemaal alleen ben valt de eenzaamheid mij behoorlijk zwaar.
★★★★☆
Rrenske (39)
Hey daar, wat leuk dat je even op mijn profieltje komt kijken;-) Ik ben Renske en alweer even gescheiden, ik voel me steeds vaker eenzaam en dat gevoel wil ik echt niet meer. Ben jij mijn lichtpuntje?
★★★★★
Stiekemplezier (39)
Als huisvrouw heb ik zeeën van tijd overdag. Graag zou ik een lieve man leren kennen die me tijdens die eenzame uurtjes gezelschap wil houden of me vergezellen op een uitstapje. Ik ben getrouwd dus
★★★★★