Geile vrouw Plakplaat (47) zoekt knul

Geile vrouw Plakplaat (47) uit Wachtebeke (Oost-vlaanderen) zoekt knul

  1. Naam: Plakplaat
  2. Leeftijd: 47 Jaar
  3. Plaats: Wachtebeke
  4. Provincie: Oost-vlaanderen
  5. Land: België
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 160-165 cm
  9. Postuur: Slank
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Gekleurd
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Ja
  14. Tatoeages: Ja
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Gescheiden
Chatten met Plakplaat
Gescheiden en erg eenzaam zonder man. Ik werk in een tattoo winkel en hoop dat je van mijn tatoeages geen probleem maakt zit er namelijk helemaal onder. Zoek een leuke man waar ik samen mijn leven mee kan delen.
Nanshin (51)
Ondanks mijn relatie ben ik vaal alleen en voel me eenzaam. Mijn vriend woont niet bij me in de buurt en zie hem dan ook niet zo vaak. Wil een man leren kennen dicht bij me in de buurt zodat we regelmatig
★★★★☆
OngelukkigGetrouwd (67)
Misschien weet je wel wat ik bedoel, ik ben getrouwd, maar totaal niet gelukkig , maar scheiden is eigenlijk geen optie. Ik ben er zo klaar mee, mezelf eenzaam te voelen en overal alleen heen te gaan.
★★★★★
Friedie (67)
Weet je hoe het voelt om al jaren getrouwd te zijn, maar je niet geliefd te voelen? Dat is eigenlijk altijd al zo geweest, eigenlijk passen we helemaal niet bij elkaar. Maar het ging zo in die tijd en
★★★★☆
Lovely_Miranda (48)
Ik wil heel graag wat extra warmte, maar ook een vast maatje waar ik bij terecht kan als mijn man weer eens voor 3 weken weg is. Mijn man is vaak weg voor zijn werk, dat kan erg eenzaam zijn voor mij.
★★★★★