Lieve cougar Debs (39) zoekt knul

Lieve cougar Debs (39) uit Echt-Susteren (Limburg) zoekt knul

  1. Naam: Debs
  2. Leeftijd: 39 Jaar
  3. Plaats: Echt-Susteren
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Groen
  11. Haarkleur: Gekleurd
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Ja
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Getrouwd
Chatten met Debs
Welke humoristische, positief ingestelde man vind het leuk om eens met mij te daten? Ook in een huwelijk kan je behoorlijk eenzaam zijn, en helaas is dit waar ik tegenaan loop. Ik hoop hier een maatje te vinden, beter te leren kennen, en wie weet komt er wel iets heel moois uit.
Solonely (67)
Eenzaamheid is erg hoor....dat zou geen mens mee moeten maken. ik ook niet dus. Ben jij ookeenzaam en zoek je gezelschap voor al die lege uren? Wie weet een relatie? Dat wil ik ook wel, als het echt
★★★★☆
Maseeti (60)
Al een tijdje ben ik single en dat begint nu zijn sporen achter te laten. Voel me regelmatig eenzaam en ben naarstig op zoek naar een man die me regelmatig gezelschap houd. Hoop zelfs dat de vonk ter
★★★★★
BarbAbs (62)
Hallo,Mijn naam is Barbara. Enkele relaties gehad. Nooit getrouwd geweest of verloofd en geen kinderwens. Zit ik daar mee? Niet echt. Ik hou van mijn vrijheid, maar ik heb een hekel aan eenzaamheid.
★★★★☆
SingleWoman (46)
In me eentje is alles ook zo saai, voel me de laatste tijd behoorlijk eenzaam en alleen. Daarom heb ik mij hier ingeschreven om te kijken of ik mannen kan vinden die het leuk vinden om met mij uit te gaan.
★★★★★