Lieve dame Buitenshuiss (50) zoekt man

Lieve dame Buitenshuiss (50) uit Berkelland (Gelderland) zoekt man

  1. Naam: Buitenshuiss
  2. Leeftijd: 50 Jaar
  3. Plaats: Berkelland
  4. Provincie: Gelderland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Slank
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Ja
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Getrouwd
Chatten met Buitenshuiss
Zit veel in het buitenland vanwege mijn werk, voel me behoorlijk vaak erg eenzaam en ben toch een vrouw die af en toe wat intimiteit en passie nodig heeft, ben ook maar een mens. Het lijkt me leuk iemand te ontmoeten die met mij mee wil op zakenreis, houd van vakanties, en niet gebonden is, want heb geen zin in boze vrouwen voor me deur.
Eenzaam61 (66)
Ik ben gehuwd, maar op dit moment enorm eenzaam. Door allerlei gedoe heb ik op dit moment geen sociale contacten en zoek via deze weg een leuk iemand om mee op te trekken.
★★★★★
BarbAbs (62)
Hallo,Mijn naam is Barbara. Enkele relaties gehad. Nooit getrouwd geweest of verloofd en geen kinderwens. Zit ik daar mee? Niet echt. Ik hou van mijn vrijheid, maar ik heb een hekel aan eenzaamheid.
★★★★☆
Nynneke (50)
Een half jaar ben ik nu alleen en heb de relatie verbroken omdat mijn ex vreemd ging. Ik voel me eenzaam en alleen en zou maar wat graag met een leuke man in contact willen komen.
★★★★☆
Annabella (51)
Voordat ik helemaal vereenzaam wil ik toch graag weer op date. Gewoon gezellig en aandacht van een man, niks geen verplichtingen. Ik houd van het theater en daarna even na praten met een glaasje
★★★★☆