Lieve vrouw xxAkinaxx (46) zoekt sex

Lieve vrouw xxAkinaxx (46) uit Het Hogeland (Groningen) zoekt sex

  1. Naam: xxAkinaxx
  2. Leeftijd: 46 Jaar
  3. Plaats: Het Hogeland
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Aziatisch
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 160-165 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Zwart
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Getrouwd
Chatten met xxAkinaxx
Getrouwd maar niet dat gevoel hebben. Herkenbaar? Veel alleen zijn, vaak alleen slapen, alleen naar verjaardagen moeten, alleen de kinderen opvoeden, het hoort er blijkbaar allemaal bij in een huwelijk. In het begin was het geweldig. Ook toen de kinderen nog heel klein waren. Maar het is net of er de laatste tijd iets veranderd is. Ik voel mij vaak eenzaam.
Blackmagic (68)
Wat betreft geld heb ik niks te klagen, toch mis ik iets en dat is een man voor de eenzame nachten. Iedereen heeft wel eens behoefte om lekkere dingen te beleven, dus misschien heb ik via deze weg wel
★★★★☆
Sannn (46)
Gebonden maar voel me toch eenzaam en alleen, zoek een luisterend oor, iemand die weet wat ik voel en iemand die niet alleen aan maar één ding denkt.
★★★★★
Jullietta (50)
Het klinkt misschien erg gek maar ik voel mij soms gewoon echt alleen. Eenzaam wil ik het niet noemen want zo erg is het niet. Maar soms een praatje, een arm over je schouder is toch helemaal niet erg?
★★★★☆
Grisella (48)
Ik ben een echte levensgenieter. Ik hou helemaal niet van alleen thuis te zitten en zoek hier een maatje om de lege eenzame momenten mee op te vullen.
★★★★☆