Lieve vrouw xxAkinaxx (46) zoekt sex

Lieve vrouw xxAkinaxx (46) uit Het Hogeland (Groningen) zoekt sex

  1. Naam: xxAkinaxx
  2. Leeftijd: 46 Jaar
  3. Plaats: Het Hogeland
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Aziatisch
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 160-165 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Zwart
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Getrouwd
Chatten met xxAkinaxx
Getrouwd maar niet dat gevoel hebben. Herkenbaar? Veel alleen zijn, vaak alleen slapen, alleen naar verjaardagen moeten, alleen de kinderen opvoeden, het hoort er blijkbaar allemaal bij in een huwelijk. In het begin was het geweldig. Ook toen de kinderen nog heel klein waren. Maar het is net of er de laatste tijd iets veranderd is. Ik voel mij vaak eenzaam.
lovehoor (56)
Een single mama die het soms wel eventjes eenzaam vind als de kindjes slapen ben niet zozeer direct opzoek naar een relatie eerst maar es zien waar et schip strand...
★★★★☆
Muriellaaa (63)
Voor mijn werk ben ik veel en vaak onderweg. En dat is best eenzaam. Manlief kan en wil niet mee. Hij werkt zelf natuurlijk ook en heeft er volgens mij ook niet zoveel zin in. Dus dan probeer ik de eenzaamheid
★★★★★
Phosia (64)
Voel mij vaak erg eenzaam, vele mensen van mijn familie zijn er al niet meer en de kinderen hebben ook hun eigen leven. Is dat bij meer oudere zo of ben ik hier de enige in?
★★★★☆
Yolanthy (56)
Binnenkort maar weer eens bij mijn vakantie woning gaan kijken, een erg leuk klein huisje. Maar als ik daar heen ga kom ik wel tot rust maar ik voel mij er ook vaak eenzaam.
★★★★☆