Rijpe oma Erza (54) verwennen

Rijpe oma Erza (54) uit Zoetermeer (Zuid-Holland) verwennen

  1. Naam: Erza
  2. Leeftijd: 54 Jaar
  3. Plaats: Zoetermeer
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
Chatten met Erza
Aan de top is het eenzaam als vrouw zijnde tussen de mannen, Vaak kijken mensen me aan met een blik oh die heeft zich omhoog geneukt maar ik kan zeggen dat ik dat niet gedaan heb. Eigenlijk heb ik weinig gedaan op dat gebied en nu wil ik daar verandering in aanbrengen. Op wie kan ik rekenen?
Jullietta (50)
Het klinkt misschien erg gek maar ik voel mij soms gewoon echt alleen. Eenzaam wil ik het niet noemen want zo erg is het niet. Maar soms een praatje, een arm over je schouder is toch helemaal niet erg?
★★★★☆
Laviecestbelle (68)
Eenzaam ben ik zeker niet want ik neem mijn hondje overal mee naar toe, zij is mijn steun en toeverlaat. Toch mis ik wel een beetje de mannelijke aandacht dus ga ik voorzichtig weer op zoek. Ik hou van
★★★★☆
Nanshin (51)
Ondanks mijn relatie ben ik vaal alleen en voel me eenzaam. Mijn vriend woont niet bij me in de buurt en zie hem dan ook niet zo vaak. Wil een man leren kennen dicht bij me in de buurt zodat we regelmatig
★★★★★
Wienkje (56)
Ik ben al jaren gescheiden, het leven is leuk maar toch heb ik dat eenzame gevoel. Dat je alles alleen moet doen en dat ben ik wel zat.
★★★★★