Eenzame cougar LuvU4Ever (40) zoekt knul

Eenzame cougar LuvU4Ever (40) uit Almere (Flevoland) zoekt knul

  1. Naam: LuvU4Ever
  2. Leeftijd: 40 Jaar
  3. Plaats: Almere
  4. Provincie: Flevoland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Aziatisch
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 155-160 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: Anders
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
Chatten met LuvU4Ever
Zelf ben ik heel zachtaardig, lief en doe graag dingen die van mij gevraagd worden. Op seksgebied sta ik open voor alles, mits het geen extreme dingen zijn. Daarvoor ben ik op zoek naar een lieve man, die een lieve houding heeft, en vooral van Aziatische inslag houd. Ik kan heel goed masseren en animeer graag, volgens de Aziatische tradities ben ik geheel onderdanig aan de man. Trouw en bereidwillig. Welke man zoekt een vrouw als mij?
Marittah (42)
Omdat ik moeder ben mag ik niet meer genieten van mijn leven? Ik vind dat zo makkelijk gezegd, zijn er ook nog mannen die het niet erg vinden dat ik een moeder ben?
★★★★★
Mamam (45)
Ik ben een single moeder altijd druk in de weer met de kinderen. Ik wil nu wel eens ontspannen met een lekkere kerel die ook weet hoe dat hij een vrouw moet verwennen.
★★★★☆
Sanne57 (65)
Lieve, zelfstandige, creatieve moeder zoekt een leuke alleenstaande gozer om eens gezellig iets leuks samen te doen. Wees jezelf dat ben ik ook, geen one night stand type. Uiterlijk is niet heel
★★★★☆
KyarahSnaler (66)
De kinderen zijn de deur uit, mijn jongste zoon is eindelijk op eigen benen gaan staan. Wel onder druk van mij, want op je 40e nog bij je moeder wonen is geen gezonde situatie. Het is tijd om voor mijzelf
★★★★☆