Eenzame dame Jippiieh_alicia (52) wil man

Eenzame dame Jippiieh_alicia (52) uit Heerde (Gelderland) wil man

  1. Naam: Jippiieh_alicia
  2. Leeftijd: 52 Jaar
  3. Plaats: Heerde
  4. Provincie: Gelderland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 160-165 cm
  9. Postuur: Slank
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Blond
  12. Opleiding: Anders
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Ja
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Getrouwd
Chatten met Jippiieh_alicia
Gehuwd en moeder van 2 kinderen, ik hou van ontspanning, dansen, flirten en uitdagen. Voor mijn werk als kapster ben ik veel van huis en mijn man die is voor zijn werk vaak hele weken weg. Eigenlijk kan je wel zeggen dat we langs elkaar heen leven maar we kunnen ook niet zonder elkaar. Nu zoek ik dus op deze weg een spannende uitdaging, discreet en lekker.
Stiekemegenieter (39)
Al jong ben ik moeder geworden en ik geniet daar met volle teugen van alleen soms wil je ook wel even wat anders dan mama zijn. Ik kan mij gemakkelijk een uurtje vrij maken om gewoon even Tatiana te zijn.
★★★★★
Vaduma (53)
Geboren in het mooie Griekenland maar al vrij vroeg naar Nederland gekomen. Want daar liggen de roots van mijn moeder. Maar nog steeds ga ik graag naar mijn geboorteland om daar lekker rond te dwalen.
★★★★☆
Marittah (42)
Omdat ik moeder ben mag ik niet meer genieten van mijn leven? Ik vind dat zo makkelijk gezegd, zijn er ook nog mannen die het niet erg vinden dat ik een moeder ben?
★★★★★
Kijona (59)
Ben niet moeders mooiste maar ik ben tevreden met wie ik ben dat is voor mij het aller belangrijkste eigenlijk. Maar ook al heb ik een relatie ik mis wel iets om eerlijk in te zijn.
★★★★☆