Eenzame oma Yuana (59) wil man

Eenzame oma Yuana (59) uit Oss (Noord-Brabant) wil man

  1. Naam: Yuana
  2. Leeftijd: 59 Jaar
  3. Plaats: Oss
  4. Provincie: Noord-Brabant
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Mollig
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Blond
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Getrouwd
Chatten met Yuana
Al jaren ben ik getrouwd en al jaren voel ik me moederziel alleen. Waarom we dan niet uit elkaar gaan, zou je dan zeggen. Ja, dat vraag ik me ook wel eens af. Maar voor nu heb ik gewoon een lieve man nodig, die me af en toe eens zegt dat ik niet waardeloos ben, dat ik leuk ben en dat ik mooi ben.
Justinee (48)
Hallo, ik ben een alleenstaande moeder die op zoek is naar gezelligheid, ik heb een zoontje die ik om het weekend zie, woon op mezelf en heb een leuke baan.
★★★★★
Ilonn (53)
Trek graag wat leuke kleren aan, en natuurlijk er onder een leuk setje. Mix en match zoals mijn moeder mij heeft geleerd. Maar ik zoek nu ook wat anders om mee te mixen. Heb jij al een spannend idee daarvoor?
★★★★☆
Quirine (50)
Ik ben jarenlang huismoeder geweest en ik vind het nu eens tijd worden dat iemand mij ziet zoals ik ben. En mij niet ziet als de vrouw die de hele dag met een sop doek rond loopt.
★★★★★
Magda (49)
Ik ben een jonge gescheiden moeder met de zorg van 2 kinderen die ook wel naar hun vader gaan. Over mijn ex zeg ik niks omdat ik er redelijk mee door een deur kan. Als mijn kinderen weg zijn zet ik de bloemetjes
★★★★★