Mooie meid Maaikee (26) zoekt knul

Mooie meid Maaikee (26) uit Hengelo (Overijssel) zoekt knul

  1. Naam: Maaikee
  2. Leeftijd: 26 Jaar
  3. Plaats: Hengelo
  4. Provincie: Overijssel
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 160-165 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Groen
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Ja
  14. Tatoeages: Ja
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Lat Relatie
Chatten met Maaikee
Bij mij op visite komen kan niet want ik heb een relatie maar mijn vriend kan dan elk moment wel komen. Ik ben een gezellige en lieve meid die nog wel een vriend wil leren kennen om meer gezellige momenten te hebben. Mijn vriend heeft alleen oog voor zijn vrienden en is echt niet leuk.
Ilonn (53)
Trek graag wat leuke kleren aan, en natuurlijk er onder een leuk setje. Mix en match zoals mijn moeder mij heeft geleerd. Maar ik zoek nu ook wat anders om mee te mixen. Heb jij al een spannend idee daarvoor?
★★★★☆
Mamam (45)
Ik ben een single moeder altijd druk in de weer met de kinderen. Ik wil nu wel eens ontspannen met een lekkere kerel die ook weet hoe dat hij een vrouw moet verwennen.
★★★★★
Vaduma (53)
Geboren in het mooie Griekenland maar al vrij vroeg naar Nederland gekomen. Want daar liggen de roots van mijn moeder. Maar nog steeds ga ik graag naar mijn geboorteland om daar lekker rond te dwalen.
★★★★☆
Dominoo (63)
Dacht je dat ik niet weet dat ik moeders mooiste niet meer ben? Vroeger was ik een lekker ding, toen liepen alle mannen achter me aan. Die tijd is geweest helaas. Maar ik ben nog steeds hartstikke leuk
★★★★★