Hete oma Court (67) contacteren

Hete oma Court (67) uit West (Gelderland) contacteren

  1. Naam: Court
  2. Leeftijd: 67 Jaar
  3. Plaats: West
  4. Provincie: Gelderland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Blauw
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
Chatten met Court
Mijn hele leven lang is al tegen me gezegd dat ik niet moeders mooiste ben. Dus als jij dat ook tegen me gaat zeggen, sla me dan maar over. Want daar heb ik dus geen behoefte aan. Ik heb behoefte aan een man die me niet lelijk vindt, of het in ieder geval niet erg vindt, en die me neemt zoals ik ben. Ik beloof dat ik dat andersom ook zal doen.
JufAnn (66)
Hoi! Tof dat je eens komt koekeloeren op mijn profiel. Ik ben Ann, ben werkzaam als lerares in het middelbaar onderwijs en ik ben moeder van twee prachtige zonen die ondertussen al volwassen zijn.
★★★★★
Marthaa (45)
Hallo, ik ben een alleenstaande moeder van 38 jaar die het goed voor elkaar heeft. Het lijkt me leuk om in contact te komen met mannen die net als ik wat gezelschap zoeken, voel me regelmatig erg alleen
★★★★★
Vaduma (53)
Geboren in het mooie Griekenland maar al vrij vroeg naar Nederland gekomen. Want daar liggen de roots van mijn moeder. Maar nog steeds ga ik graag naar mijn geboorteland om daar lekker rond te dwalen.
★★★★☆
Lelijk_eentje (60)
Ik weet ook wel dat ik moeders mooiste niet ben. Het is wel een brutaliteit dat mijn man op dit moment allerlei datingsites stiekem afstruint om een nieuwe vlam te zoeken. Gelukkig ben ik hem voor
★★★★☆