Lieve cougar Mokki (42) verwennen

Lieve cougar Mokki (42) uit Bronckhorst (Gelderland) verwennen

  1. Naam: Mokki
  2. Leeftijd: 42 Jaar
  3. Plaats: Bronckhorst
  4. Provincie: Gelderland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 160-165 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Zwart
  12. Opleiding: Anders
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Getrouwd
Chatten met Mokki
Laat het ons geheimpje zijn want mijn man denkt dat ik het brave huismoedertje ben. Dat ben ik echt niet. Ik heb hem al gezegd dat ik sm wel wil maar dan steigert hij. Laat ons er niet te veel woorden aan vuil maken maar gewoon tot de daad overgaan.
Ilonn (53)
Trek graag wat leuke kleren aan, en natuurlijk er onder een leuk setje. Mix en match zoals mijn moeder mij heeft geleerd. Maar ik zoek nu ook wat anders om mee te mixen. Heb jij al een spannend idee daarvoor?
★★★★☆
Mamam (45)
Ik ben een single moeder altijd druk in de weer met de kinderen. Ik wil nu wel eens ontspannen met een lekkere kerel die ook weet hoe dat hij een vrouw moet verwennen.
★★★★☆
Issgoed (41)
Soms vergeet ik echt even te leven en dat terwijl ik nog jong ben. Ik ben vroeg in het huwelijk getreden, we hebben samen 3 kinderen gekregen en ik voel me niet meer dan een moeder, echtgenoot en huisvrouw
★★★★★
Fabbieen (49)
Gescheiden, moeder van 3 en werkzaam in de voedingssector. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan knutselen, naaien, terrasjes en uit eten gaan, koken en bakken en optrekken met de kinderen. Ik heb
★★★★☆