Wulpse meid 1AndLonely (24) contacteren

Wulpse meid 1AndLonely (24) uit Diemen (Noord-Holland) contacteren

  1. Naam: 1AndLonely
  2. Leeftijd: 24 Jaar
  3. Plaats: Diemen
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Slank
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
Chatten met 1AndLonely
Op dit moment staat sporten bij mij op nummer 1, maar daar heb ik inmiddels wel genoeg van. Alleen is namelijk maar alleen. Ik ben op zoek naar een leuke, goed gebouwde, aantrekkelijke jongen die heel graag bij mij op nummer 1 wil staan.
AnnaDonna (42)
Ben een alleenstaande moeder die het goed voor elkaar heeft. In mijn vrije tijd ga ik graag op stap naar pretparken, concerten en ik doe ook graag een terrasje. Zoek een leuke date.
★★★★★
Comeonn (46)
Getrouwd, moeder van 2 kids en amper tijd voor mezelf om te ontspannen. Man is vaak weg, ik sta er vooral alleen voor. Zoek daarom een vluggertje met een man die net zo ondeugend is als ik.
★★★★☆
Stiekemegenieter (39)
Al jong ben ik moeder geworden en ik geniet daar met volle teugen van alleen soms wil je ook wel even wat anders dan mama zijn. Ik kan mij gemakkelijk een uurtje vrij maken om gewoon even Tatiana te zijn.
★★★★★
Lelijk_eentje (60)
Ik weet ook wel dat ik moeders mooiste niet ben. Het is wel een brutaliteit dat mijn man op dit moment allerlei datingsites stiekem afstruint om een nieuwe vlam te zoeken. Gelukkig ben ik hem voor
★★★★★