Lekkere meid Vienne (24) daten

Lekkere meid Vienne (24) uit De Ronde Venen (Utrecht) daten

  1. Naam: Vienne
  2. Leeftijd: 24 Jaar
  3. Plaats: De Ronde Venen
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Getint
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 160-165 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
Chatten met Vienne
Wat zijn jouw hobby's? Ik hou van gamen, shoppen, maar het allermeeste hou ik van vrijen. Lief, zacht en met veel respect voor elkaar. Ik ben nog heel jong, dus in ben nog een beetje onwennig en voorzichtig, maar met een lieverd komt dat goed.
Stiekemegenieter (39)
Al jong ben ik moeder geworden en ik geniet daar met volle teugen van alleen soms wil je ook wel even wat anders dan mama zijn. Ik kan mij gemakkelijk een uurtje vrij maken om gewoon even Tatiana te zijn.
★★★★★
Supermilf (43)
Als moeder zijnde heb ik veel verantwoordelijkheid en heb ook veel vrijheden in moeten leveren. Toch ben ik op zoek naar een leuke jongeman waar ik plezier mee kan hebben en het liefst zo vaak mogelijk.
★★★★★
Alleentjes (49)
Ik ben heel vrolijk en lach graag, toch zal ik maar gelijk met de deur in huis vallen. Mijn leven tekent zich wel af met niet zulke leuke dingen. Mijn vader was alcoholist en mijn moeder is overleden
★★★★☆
Rosalienda (46)
Wetende dat het voor mij moeilijk zou worden want ik ben natuurlijk niet moeders mooiste. Maar er wordt ook altijd gezegd op ieder potje past een dekseltje. Dus dekseltje waar ben je?
★★★★☆